Handlekurv
Fjordland Kjøttsuppe
Allergenner
350 g Fjordland Kjøttsuppe fra lunsj.no
Allergener: selleri
Ingredienser
Vann, 10 % potet, gulrot*, 7 % norsk storfekjøtt, kålrot*, løk*, sellerirot*, purreløk*, maisstivelse, 4 % kjøttboller (63 % norsk kjøtt av storfe og svin, potetstivelse, krydder, glukose, antioksidant (askorbinsyre)), aroma, salt, bestrålt pepper. * Totalt 30 % grønnsaker.
Næringsinnhold per 100g
Energi | 177 kJ (42 kcal) |
Fett | 1,0 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 0,4 g |
Karbohydrat | 4,8 g |
— hvorav sukkerarter | 1,9 g |
Kostfiber | 1,0 g |
Protein | 3,0 g |
Salt | 0,83 g |
Oppbevaring
Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering.
Spesifikke referanser
Din tilbakemelding på anmeldelsen kan ikke sendes inn
Rapporter kommentar
Rapporten er sendt
Din rapport kunne ikke sendes inn
Skriv din omtale
Anmeldelse sendt inn
Din anmeldelse kan ikke sendes inn
350 g Fjordland Kjøttsuppe fra lunsj.no
Allergener: selleri
Ingredienser
Vann, 10 % potet, gulrot*, 7 % norsk storfekjøtt, kålrot*, løk*, sellerirot*, purreløk*, maisstivelse, 4 % kjøttboller (63 % norsk kjøtt av storfe og svin, potetstivelse, krydder, glukose, antioksidant (askorbinsyre)), aroma, salt, bestrålt pepper. * Totalt 30 % grønnsaker.
Næringsinnhold per 100g
Energi | 177 kJ (42 kcal) |
Fett | 1,0 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 0,4 g |
Karbohydrat | 4,8 g |
— hvorav sukkerarter | 1,9 g |
Kostfiber | 1,0 g |
Protein | 3,0 g |
Salt | 0,83 g |
Oppbevaring
Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering.