FRUKT PÅ JOBB

Lunsj.no: Enkelt med frukt på jobb

Handler du frukt på jobb hos Lunsj.no, får du mer tid til alt det andre du liker å gjøre. Du kan velge mellom en rekke forskjellige menyer for frukt på jobb, løsninger og tilbud, levert direkte på jobben.

Frukt på jobb sparer tid

Gjennom våre tips til frukt på jobb, slipper du å fysisk gå i butikken, og du slipper å tenke så mye på hva du skal handle. I stedet kan du enkelt få frukt på jobb fra pc'en hjemme eller på jobben, fra nettbrettet på toget, eller fra mobilen mens du sitter og venter på bussen. Har du først bestilt, ruller og går det, og du trenger ikke tenke på frukt på jobb lenger. Ingen leting i hyllene, ingen bortkastet tid i kassakø. Rett og slett mer tid til å bare ha pause.

Hvordan handler man egentlig fra nett?

Med vår nettbutikk kan du enkelt handle det du trenger, og få mange tips til frukt på jobb.

Velg mellom disse fruktproduktene:

BASIC Fruktkurv

Våre fruktkurver finnes i størrelsene 4, 6 og 9 kilo. Du kan velge mellom BASIC og PLUS. Vår BASIC-kurv inneholder minimum 6 typer kvalitetsfrukt. I denne kurven vil du alltid finne epler, pærer, banan og minst 3 andre sorter frukt, f.eks. druer og plommer. Utvalget varierer etter sesong, og vår jobb er å variere kurvens sammensetning for frukt på jobb, slik at den alltid er komponert med sesongen beste frukter.

PLUS Fruktkurv

Vår PLUS-kurv er for deg som ønsker litt ekstra spennende frukt på jobb. Den er i utgangspunktet komponert som vår BASIC-kurv, men inneholder 3 typer ekstra topping, som f.eks. jordbær, bringebær, blåbær,knaskerøtter, nøtter, cherrytomater, snackagurk, o.l.

SMART Fruktkartong

Vår fruktkartong inneholder 15 kilo frukt og er for deg som vil ha mest mulig frukt på jobb for pengene. Kartongen inneholder 4 typer frukt: epler, pærer, banan og en ekstra sort som vil variere etter hva som er tilgjengelig for sesongen.

Bestillinger

Prøv en gratis fruktkurv levert på jobben!

Du må bestille før kl. 14:00, dersom du ønsker varene levert dagen etter før kl 11:00.


Kurv 0 Produkt Produkter (tom)    

Ingen produkter

Fordel produktene på dagene du ønsker dem levert
0,00 kr Totalt

Gå til kasse

Produktet ble lagt til i handlevognen

Antall
Totalt

Det er 0 varer i handlevognen. Det er 1 vare i handlevognen.

Totalt produkter (eksl. MVA)
Total frakt (eksl. MVA) Fordel produktene på dagene du ønsker dem levert
Totalt (eksl. MVA)
Fortsett å handle Fortsett til kassen