LETT Å HANDLE HOS LUNSJ.NO

Lunsj.no: Lett å handle hos lunsj.no

Handler du lett å handle hos Lunsj.no, får du mer tid til alt det andre du liker å gjøre i lunsjen. Du kan velge mellom en rekke forskjellige løsninger og tilbud, levert direkte på jobben.

Lett å handle i Oslo fra nett: Sparer tid

Gjennom å handle lett å handle Oslo fra oss, slipper du å fysisk gå i butikken når det blir lunsj, og du slipper å tenke så mye på hva du skal lage. I stedet kan du enkelt handle lunch levering Oslo fra pc'en hjemme eller på arbeidet, fra nettbrettet på toget, eller fra mobilen mens du sitter og venter på bussen. Har du først bestilt, ruller og går det, og du trenger ikke tenke på lunsjen lenger. Ingen leting i hyllene, ingen bortkastet tid i kassakø. Rett og slett mer tid til å bare ha pause.

Hvordan handler man egentlig lett å handle hos lunsj.no fra nett?

Med vår nettbutikk kan du selv handle det du trenger. Du kan lett fordele produktene fra en varekurv utover ukedagene du ønsker de levert, med vår unike “dagsfordelings-modul”.
Dermed kan du f. eks. fordele varekurven din slik at du får pålegg o.l. på mandag, og brød og grønnsaker/ frukt, friskt og ferskt hver dag resten av uken.

Vi tilbyr lunsjkurver med ferdige menyer fra 5-150 pers. som leveres daglig mandag til fredag. Bestiller du lett å handle Oslo fra oss, får du daglige lunsjkurver med ferskt brød, dagens pålegg, drikke, samt grønnsaker. Frukt kan også inngå i leveringen. Med denne løsningen slipper du å tenke på å handle selv eller via nettbutikk. Vi skreddersyr en lunsjmeny for deg som passer antall ansatte og budsjett, og ikke minst dine behov og ønsker. Vi har ingen bindingstid på lunch levering Oslo, og du kan når som helst endre menyen om det skulle være noe som ikke er ønsket lenger.

Bestillinger

Du må bestille før kl. 12:00, dersom du ønsker varene levert dagen etter før kl 11:00.
Du kan enkelt lagre så mange varekurver du vil, og repetere/ endre/ tilføye etter behov og ønske.
Registrer deg nå for sunn lunsj  lett å handle i Oslo, og bestill lunsj med 25% rabatt på alle varer, ved første bestilling hos Lunsj.no.

Fraktfri lett å handle hos lunsj.no i Oslo

Lunsj.no tilbyr lett å handle Oslo FRAKTFRITT!
Uansett om du får levert ferdige lunsjkurver, eller lett å handle via nettbutikken hos  lunsj.no, så er frakten alltid gratis hos oss.