Prøv en gratis fruktkurv levert på jobben!

Litt om våre fruktprodukter:

BASIC Fruktkurv

Våre fruktkurver finnes i størrelsene 4, 6 og 9 kilo. Du kan velge mellom BASIC og PLUS. Vår BASIC-kurv inneholder minimum 6 typer kvalitetsfrukt. I denne kurven vil du alltid finne epler, pærer, banan og minst 3 andre sorter frukt, f.eks. druer og plommer. Utvalget varierer etter sesong og vår jobb er å variere kurvens sammensetning slik at den alltid er komponert med sesongen beste frukter.

PLUS Fruktkurv

Vår PLUS-kurv er for deg som ønsker litt ekstra. Den er i utgangspunktet komponert som vår BASIC-kurv, men inneholder 3 typer ekstra topping, som f.eks. jordbær, bringebær, blåbær,knaskerøtter, nøtter, cherrytomater, snackagurk, o.l.

SMART Fruktkartong

Vår fruktkartong inneholder 15 kilo frukt og er for deg som vil ha mest mulig frukt for pengene. Kartongen inneholder 4 typer frukt: epler, pærer, banan og en ekstra sort som vil variere etter hva som er tilgjengelig for sesongen.

Velg leveringsdag for gratis prøvekurvTilbudet gjelder kun bedrifter og offentlige arbeidsplasser i Oslo og deler av Akershus. Vi leverer ikke til privatpersoner.

Anmeldung