Handlekurv
Oksekjøtt I Saus Fjordland
Allergenner
580g Oksekjøtt I Saus Fra Lunsj.no
Allergener: gluten, melk
Ingredienser
Oksekjøtt i saus (35 %): 54 % norsk storfekjøtt, 46 % saus (vann, hvetemel, modifisert maisstivelse, tomatkonsentrat*, rapsolje, salt, aroma, tomatpuré*, farge (brunet sukker), bestrålt krydder). Ertestuing (28 %): 94 % grønne erter*, smør, salt, sukker. Poteter (28 %): poteter, salt. Tyttebærsyltetøy (9 %): 50 % tyttebær*, sukker, vann, maltodextrin, stabilisator (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). * Totalt 20 % grønnsaker.
Næringsinnhold per 100g
Energi | 460 kJ (109 kcal) |
Fett | 2,7 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,2 g |
Karbohydrat | 12,8 g |
— hvorav sukkerarter | 3,9 g |
Kostfiber | 1,6 g |
Protein | 7,6 g |
Salt | 0,58 g |
Oppbevaring
Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering
580g Oksekjøtt I Saus Fra Lunsj.no
Spesifikke referanser
Din tilbakemelding på anmeldelsen kan ikke sendes inn
Rapporter kommentar
Rapporten er sendt
Din rapport kunne ikke sendes inn
Skriv din omtale
Anmeldelse sendt inn
Din anmeldelse kan ikke sendes inn
580g Oksekjøtt I Saus Fra Lunsj.no
Allergener: gluten, melk
Ingredienser
Oksekjøtt i saus (35 %): 54 % norsk storfekjøtt, 46 % saus (vann, hvetemel, modifisert maisstivelse, tomatkonsentrat*, rapsolje, salt, aroma, tomatpuré*, farge (brunet sukker), bestrålt krydder). Ertestuing (28 %): 94 % grønne erter*, smør, salt, sukker. Poteter (28 %): poteter, salt. Tyttebærsyltetøy (9 %): 50 % tyttebær*, sukker, vann, maltodextrin, stabilisator (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). * Totalt 20 % grønnsaker.
Næringsinnhold per 100g
Energi | 460 kJ (109 kcal) |
Fett | 2,7 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,2 g |
Karbohydrat | 12,8 g |
— hvorav sukkerarter | 3,9 g |
Kostfiber | 1,6 g |
Protein | 7,6 g |
Salt | 0,58 g |
Oppbevaring
Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering