Handlekurv
Fjordland Svenske Kjøttboller
Allergenner
566g Fjordland Svenske Kjøttboller fra Lunsj.no
Allergener: gluten, melk
Ingredienser
Kjøttboller i fløtesaus (53 %): 55 % kjøttboller (55 % norsk kjøtt av svin og storfe, melk, vann, potetmel, løk, salt, hvetemel, potetfiber, laktose, sukker, krydder), 45 % fløtesaus (vann, 19 % fløte, hvetemel, tomatpuré, modifisert maisstivelse, rapsolje, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder). Potetstappe (42 %): 74 % potet, helmelk, potetflakes, smør, vann, salt, fløtepulver, bestrålt krydder. Tyttebærsyltetøy (5 %): 50 % tyttebær
Næringsinnhold per 100g
Energi | 561 kJ (134 kcal) |
Fett | 6,9 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 3,4 g |
Karbohydrat | 13,2 g |
— hvorav sukkerarter | 3,5 g |
Kostfiber | 0,5 g |
Protein | 4,4 g |
Salt | 0,72 g |
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C
Spesifikke referanser
Din tilbakemelding på anmeldelsen kan ikke sendes inn
Rapporter kommentar
Rapporten er sendt
Din rapport kunne ikke sendes inn
Skriv din omtale
Anmeldelse sendt inn
Din anmeldelse kan ikke sendes inn
566g Fjordland Svenske Kjøttboller fra Lunsj.no
Allergener: gluten, melk
Ingredienser
Kjøttboller i fløtesaus (53 %): 55 % kjøttboller (55 % norsk kjøtt av svin og storfe, melk, vann, potetmel, løk, salt, hvetemel, potetfiber, laktose, sukker, krydder), 45 % fløtesaus (vann, 19 % fløte, hvetemel, tomatpuré, modifisert maisstivelse, rapsolje, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder). Potetstappe (42 %): 74 % potet, helmelk, potetflakes, smør, vann, salt, fløtepulver, bestrålt krydder. Tyttebærsyltetøy (5 %): 50 % tyttebær
Næringsinnhold per 100g
Energi | 561 kJ (134 kcal) |
Fett | 6,9 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 3,4 g |
Karbohydrat | 13,2 g |
— hvorav sukkerarter | 3,5 g |
Kostfiber | 0,5 g |
Protein | 4,4 g |
Salt | 0,72 g |
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C