BLI GLAD MED FRUKT PÅ JOBBEN

Lunsj.no: Førstevalget er å bli glad med frukt på jobben

Bli glad med frukt på jobben fra Lunsj.no, så får du mer tid til alt det andre du liker å gjøre. Du kan velge mellom en rekke forskjellige menyer for jobb frukt, løsninger og tilbud, levert direkte på jobben.

Få frukt levert på jobben

Gjennom våre nettsider, slipper du å fysisk gå i butikken, og du slipper å tenke så mye på hva du skal handle. I stedet kan du enkelt handle frukt fra pc'en hjemme eller på jobben, fra nettbrettet på toget, eller fra mobilen mens du sitter og venter på bussen. Har du først bestilt, ruller og går det, og du trenger ikke tenke på hva du skal handle. Ingen leting i hyllene, ingen bortkastet tid i kassakø. Rett og slett mer tid til å bare ha pause. Du velger å bli glad med frukt på jobben fra lunsj.no.

Hvordan handler man egentlig fra nett?

Med vår nettbutikk kan du enkelt handle det du trenger, og få mange tips, hvordan få overskudd med frukt.

Velg mellom disse fruktproduktene:

BASIC Fruktkurv

Våre fruktkurver finnes i størrelsene 4, 6 og 9 kilo. Du kan velge mellom BASIC og PLUS. Vår BASIC-kurv inneholder minimum 6 typer kvalitetsfrukt. I denne kurven vil du alltid finne epler, pærer, banan og minst 3 andre sorter frukt, f.eks. druer og plommer. Utvalget varierer etter sesong, og vår jobb er å variere kurvens sammensetning av frukt, slik at den alltid er komponert med sesongens beste frukter. Valget er lett: Bli rett og slett glad med jobb frukt fra lunsj.no.

PLUS Fruktkurv

Vår PLUS-kurv er for deg som ønsker litt ekstra spennende jobb frukt. Den er i utgangspunktet komponert som vår BASIC-kurv, men inneholder 3 typer ekstra topping, som f.eks. jordbær, bringebær, blåbær, knaskerøtter, nøtter, cherrytomater, snackagurk, o.l.

SMART Fruktkartong

Vår fruktkartong inneholder 15 kilo frukt og er for deg som vil ha mest mulig jobb frukt for pengene. Kartongen inneholder 4 typer frukt: epler, pærer, banan og en ekstra sort som vil variere etter hva som er tilgjengelig for sesongen.

Bestillinger

Prøv en gratis fruktkurv levert på jobben! Alle liker å bli bedre med frukt på jobben fra lunsj.no.

Du må bestille før kl. 14:00, dersom du ønsker varene levert dagen etter før kl 11:00.