Handlekurv
Hvitløksbaguetter Hatting
Allergenner
2 pk Hatting Hvitløksbaguetter fra Lunsj.no
Allergener: gluten
Ingredienser
Baguette: vann, fullkornshvetemel 25%, hvetemel, hvetegluten, gjær, salt tilsatt jod, rapsolje, fortykningsmiddel (e412), emulgator (e472e), surhetsregulerende middel (e450, e341), maltet hvetemel, antioksidant (e300), aroma. fyll 18%: margarin (kokosolje, rapsolje, vann, emulgator (e472e), salt), vann, potetstivelse, hvitløksgranulat 0,5%, hvitløkspuré 0,4%, salt tilsatt jod, løkpulver, tørket persille.
Spesifikke referanser
Din tilbakemelding på anmeldelsen kan ikke sendes inn
Rapporter kommentar
Rapporten er sendt
Din rapport kunne ikke sendes inn
Skriv din omtale
Anmeldelse sendt inn
Din anmeldelse kan ikke sendes inn