DAGLIGVARER DIREKTE

Lunsj.no: Daglivarer direkte bestillt på nett

Handler du dagligvarer direkte bestillt på nett hos Lunsj.no, får du mer tid til alt det andre du liker å gjøre i lunsjen. Du kan velge mellom en rekke forskjellige løsninger og tilbud, levert direkte på jobben. 

Dagligvarer direkte på nett sparer tid

Gjennom å handle dagligvarer direkte bestillt på nett hos Lunsj.no, slipper du å fysisk gå i butikken når det blir lunsj, og du slipper å tenke så mye på hva du skal lage. I stedet kan du enkelt handle dagligvarer direkte på nett fra pc'en hjemme eller på jobben, fra nettbrettet på toget, eller fra mobilen mens du sitter og venter på bussen. Har du først bestilt, ruller og går det, og du trenger ikke tenke på lunsjen lenger. Ingen leting i hyllene, ingen bortkastet tid i kassakø. Rett og slett mer tid til å bare ha pause.

Hvordan handler man egentlig dagligvarer direkte på nett?

Med vår nettbutikk kan du selv handle det du trenger. Du kan lett fordele produktene fra en varekurv utover ukedagene du ønsker de levert, med vår unike “dagsfordelings-modul”.
Dermed kan du f. eks. fordele varekurven din slik at du får pålegg o.l. på mandag, og brød og grønnsaker/ frukt, friskt og ferskt hver dag resten av uken.

Vi tilbyr lunsjkurver med ferdige menyer fra 5-150 pers. som leveres daglig mandag til fredag. Bestiller du dagligvarer direkte bestillt på nett hos Lunsj.no, får du daglige lunsjkurver med ferskt brød, dagens pålegg, drikke, samt grønnsaker. Frukt kan også inngå i leveringen. Med denne løsningen slipper du å tenke på å handle selv eller via nettbutikk. Vi skreddersyr en lunsjmeny for deg som passer antall ansatte og budsjett, og ikke minst dine behov og ønsker. Vi har ingen bindingstid på dagligvarer direkte bestillt på nett hos Lunsj.no, og du kan når som helst endre menyen om det skulle være noe som ikke er ønsket lenger.

Bestillinger

Du må bestille før kl. 12:00, dersom du ønsker varene levert dagen etter før kl 11:00.
Du kan enkelt lagre så mange varekurver du vil, og repetere/ endre/ tilføye etter behov og ønske.
Registrer deg nå for matvarer på nett, og bestill lunsj med 25% rabatt på alle varer, ved første bestilling hos Lunsj.no.

Fraktfri levering

Lunsj.no leverer lunsj på jobben i Oslo og omegn FRAKTFRITT!
Uansett om du få levert ferdige lunsjkurver, eller handler dagligvarer direkte via nettbutikk hos Lunsj.no, så er frakten alltid gratis hos oss.