

0,5L Vaniljekrem Til Gjærbakst Piano Fra Lunsj.no
Allergener: melk
Ingredienser
Lettmelk, kremfløte, 8 % sukker, modifisert stivelse, aroma, stabilisator (natriumalginat, karragenan, difosfater, kalsiumsulfat), gelatin (fra storfe), vaniljeekstrakt, vaniljefrø, fargestoff (karotener).
Beskrivelse fra leverandøren
Piano® Vaniljekrem til steking er en helt ny vaniljekrem spesielt utviklet til gjærbakst og annen bakst som skal varmebehandles. Den holder formen bedre etter steking enn Piano® Original Vaniljekrem, som egner seg aller best til kakekrem og -fyll. Piano® Vaniljekrem til steking inneholder også synlige vaniljefrø.
Spesifikke referanser
Din tilbakemelding på anmeldelsen kan ikke sendes inn
Rapporter kommentar
Rapporten er sendt
Din rapport kunne ikke sendes inn
Skriv din omtale
Anmeldelse sendt inn
Din anmeldelse kan ikke sendes inn
0,5L Vaniljekrem Til Gjærbakst Piano Fra Lunsj.no
Allergener: melk
Ingredienser
Lettmelk, kremfløte, 8 % sukker, modifisert stivelse, aroma, stabilisator (natriumalginat, karragenan, difosfater, kalsiumsulfat), gelatin (fra storfe), vaniljeekstrakt, vaniljefrø, fargestoff (karotener).