

570g Fjordland Komler/Raspeballer fra Lunsj.no
Allergener: gluten, melk
Ingredienser
Komle (35 %): potet, hvetemel, byggmel, potetflakes, salt. Kålrotstappe (31 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Vossakorv og fett (19 %): 91 % vossakorv (65 % norsk kjøtt av svin, får og storfe, vann, potetmel, salt, glukose, bestrålt pepper, stabilisator (pentanatriumtrifosfat), antioksidant (askorbinsyre og natriumaskorbat), svinetarm), 9 % svinefett. Salt kjøtt (15 %): norsk fårekjøtt, vann, salt. *Totalt 22 % grønnsaker.
Beskrivelse
Komle/raspeballer med salt kjøtt, vossakorv og kålrotstappe er en smakfull, tradisjonell, norsk matrett.
Spesifikke referanser
Din tilbakemelding på anmeldelsen kan ikke sendes inn
Rapporter kommentar
Rapporten er sendt
Din rapport kunne ikke sendes inn
Skriv din omtale
Anmeldelse sendt inn
Din anmeldelse kan ikke sendes inn
570g Fjordland Komler/Raspeballer fra Lunsj.no
Allergener: gluten, melk
Ingredienser
Komle (35 %): potet, hvetemel, byggmel, potetflakes, salt. Kålrotstappe (31 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Vossakorv og fett (19 %): 91 % vossakorv (65 % norsk kjøtt av svin, får og storfe, vann, potetmel, salt, glukose, bestrålt pepper, stabilisator (pentanatriumtrifosfat), antioksidant (askorbinsyre og natriumaskorbat), svinetarm), 9 % svinefett. Salt kjøtt (15 %): norsk fårekjøtt, vann, salt. *Totalt 22 % grønnsaker.