

Økologiske gresskarkjerner dyrkes uten bruk av kunstgjødsel eller kjemiske sprøytemidler og er rike på både kostfiber og protein i tillegg til å ha høyt innhold av magnesium og jern. Gresskarkjerner passer godt i yoghurt eller müsli og tilfører god smak til brød og annet bakverk. Prøv også å røste gresskarkjernene for en enda mer spennende smak - perfekt på salater og supper eller som en sunn og kjempegod snacks. Fra Lunsj.no
Spesifikke referanser
Din tilbakemelding på anmeldelsen kan ikke sendes inn
Rapporter kommentar
Rapporten er sendt
Din rapport kunne ikke sendes inn
Skriv din omtale
Anmeldelse sendt inn
Din anmeldelse kan ikke sendes inn
Økologiske gresskarkjerner dyrkes uten bruk av kunstgjødsel eller kjemiske sprøytemidler og er rike på både kostfiber og protein i tillegg til å ha høyt innhold av magnesium og jern. Gresskarkjerner passer godt i yoghurt eller müsli og tilfører god smak til brød og annet bakverk. Prøv også å røste gresskarkjernene for en enda mer spennende smak - perfekt på salater og supper eller som en sunn og kjempegod snacks. Fra Lunsj.no