

91g Vossafår Fårepølse fra Lunsj.no
Ingredienser
Til 100 g ferdig pølse er det brukt 131 g kjøtt. kjøtt (storfe, får 27 %, svin, geit), salt, sukker, konserveringsmiddel (natriumnitritt).
Beskrivelse fra leverandøren
Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.
Spesifikke referanser
Din tilbakemelding på anmeldelsen kan ikke sendes inn
Rapporter kommentar
Rapporten er sendt
Din rapport kunne ikke sendes inn
Skriv din omtale
Anmeldelse sendt inn
Din anmeldelse kan ikke sendes inn
91g Vossafår Fårepølse fra Lunsj.no
Ingredienser
Til 100 g ferdig pølse er det brukt 131 g kjøtt. kjøtt (storfe, får 27 %, svin, geit), salt, sukker, konserveringsmiddel (natriumnitritt).